Pony’s

Hoi! Ik ben Okayo, een welsh pony van 17 jaar oud. Ik ben een lieve, betrouwbare en gevoelige pony. Ik vind het fijn om buiten te zijn, waar het rustig is en ik de ruimte heb. Ik hou niet zo van harde geluiden of snelle bewegingen, dan wordt ik bang. Ik heb een gevoelig huidje en vind het niet fijn als iemand mij hard aanraakt of wanneer het touw te strak zit. Als ik je vertrouw, werk ik graag met je mee. Het meest hou ik van eten, dat doe ik dan ook de hele dag!

Hoi, ik ben Reno. Een ondeugende mini-shetland pony van 19 jaar oud. Ik ben gek op aandacht, en vindt het héérlijk om gekriebeld te worden. Ik ben nergens bang voor en ga graag op onderzoek uit. Soms kom ik dan wel eens op hele nieuwe plekken uit en beleef ik nieuwe avonturen. 

Hoi, ik ben Ozzy, een 2 jarige tinker ruin. Ik vind alles leuk en sta ook geregeld letterlijk(!) met mijn neus overal bovenop. Ik moet nog een beetje leren waar ik ophoud en een ander begint, waardoor het wel eens voorkomt dat ik per ongeluk tegen je aanbots. Ik leer graag, ben gek op aandacht en hou van knuffelen.

Vorige slide
Volgende slide