Schapen

Hoi, wij zijn Smoesje (links) en Sofia (rechts), twee ouessant schapen van 5 jaar oud. Wij vinden het fijn als je rustig en klein bent, dan durven wij wel naar je toe te komen. Soms zijn wij wel een beetje stoer en laten wij ons op ons hoofdje aaien. Hele drukken bewegingen vinden wij erg eng, dan rennen wij snel weg en verstoppen ons. Wij zijn gek op appeltjes en frambozen, die gelukkig veel te vinden zijn in onze wei. 

Hoi, ik ben Saartje, een bont schaap van 5 jaar oud. Ik ben een beetje bang voor vreemde mensen, maar als ik je eenmaal ken vind ik het heerlijk om te knuffelen.

Hoi, ik ben Loena, een bont (ja echt!) schaap, van 2 jaar oud. Ik ben gek op knuffelen en doe dit het liefst de hele dag.

Hoi, ik ben Zara, een bont schaap van 2 jaar oud. Bang komt niet voor in mijn woordenboek. Vrijheid is mijn 2e naam, ik ben een kei in ontsnappen en doe dit dan ook geregeld.

Wil je me bij je houden, dan lukt dat goed met brokjes en veel knuffels.

Hoi, ik ben Nora, een bont schaap van 2 jaar oud. Net als Zara ben ik een kei in ontsnappen en vaak doen wij dit samen. Ik ben ook gek op brokjes, maar hou er wat minder van om geaaid te worden. Met veel rust en geduld wil ik wel naar je toe komen.

Vorige slide
Volgende slide